Zdravlje

Ljubav

Impresivno: Seka Aleksić pokazala savršeno izdefinisan biceps (Foto)

Ako se i dalje borite sa sopstvenim telom, pomalo i lenjošću, Seka Aleksić će vam svakako uliti samopouzdanje i motivisati vas da vežbate, jer je svoju figuru uspela da dovede do savršenstva. Ipak, imajte na umu da se pevačicin lepo oblikovan biceps nije stvorio preko noći.

Impresivno: Seka Aleksić pokazala savršeno izdefinisan biceps (Foto)



Nedostatak motivacije, lenjost ili pak nešto treće, često znaju da nas sputaju u redovnom vežbanju, međutim, estradnu zvezdu Seku Aleksić kao da ništa ne može zaustaviti u nameri da dotera svoje telo do zavidnog nivoa. Nakon skidanja kilograma, na red su došli i mišići. Biceps koji je Seka pokazala u šminkernici dok se pripremala za snimanje emisije, iako nije u prvom planu na fotografiji koju je objavila na Twitteru, sasvim sigurno zaokuplja pažnju.



I ne samo da se pevačica sa ponosom može pohvaliti vidno mršavijim i zategnutim telom kakvo je postalo globalni ideal, nego su i tonirani mišići koje je uspela da izgradi redovnim vežbanjem na njoj istinski seksipilni. Zato, ukoliko se još uvek pitate da li da od sutra počnete sa vežbanjem, sledite Sekin primer i zagarantovano ćete, kao i pevačica, postići željeni izgled. I ne zaboravite, ništa ne daje rezultate preko noći, stoga budite spremni na upornost.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>