Region

Svet

Apel: Hitno potrebna pomoć volontera u Kombank Areni!

Kombank Arena pozvala je sve ljude dobre volje koji žele da pomognu ugroženom stanovništvu u poplavama, da se što pre jave kako bi bili raspoređeni na svoje pozicije.

Apel: Hitno potrebna pomoć volontera u Kombank Areni!Humanitarne akcije za ugrožene u poplavama organizovane širom Švajcarske: Pomoć stigla u Paraćin! (Foto)
Čelni ljudi Kombank Arene apelovali su danas na sve ljude, da im je u najkraćem roku potrebna pomoć volonteram kako bi humanitarna pomoć koja dolazi bila ravnomerno raspoređena licima kojima je najpotrebnija.

"Potrebna pomoć volontera u Kombank Areni! Pomozite nam da donirana pomoć stigne do onih kojima je neophodna! Molimo sve koji su u mogućnosti da dođu u Arenu. Okupljanje na svaki pun sat na severnom platou kod lopte. Ponavljamo, za organizaciju je isključivo zadužena Kombank Arena", piše u saopštenju Arene.

Kombank Arena nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 38 i ovim putem apelujemo i molimo sve ljude koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i pomognu ugroženim licima, koja su usled katastrofalnih poplava izgubila krov nad glavom.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Beogradska arena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>