Region

Svet

Veliko srce Nataše Bekvalac - decu iz Obrenovca vodila u Beo Zoo vrt! (Foto)

Nataša Bekvalac još jednom je pokazala da ima ogromno srce, kada je mališane iz Obrenovca odvela u obilazak Zoološkog vrta, kako bi im bar na trenutak izmamila osmeh na lice, nakon teških trenutaka koje su preživeli u poslednje dve nedelje.

Veliko srce Nataše Bekvalac - decu iz Obrenovca vodila u Beo Zoo vrt! (Foto)Nataša Bekvalac: Nezahvalno je pričati o humanosti!
Iako ne voli da priča o svojim humanim delima,  Nataša Bekvalac okupila je dečicu iz Obrenovca i odvela ih u obilazak zoološkog vrta u Beogradu. Fotografiju sa svojim novim drugarima, pevačica je podelila putem društvene mreže Instagram, a Natašini fanovi bili su oduševljeni ovakvim njenim potezom.

"Provela divno popodne u zoloskom vrtu sa klincima iz Obrenovca...malo smo pobegli od realnosti ....bice dobro .... Ne smemo da ih zaboravimo . ❤️", napisala je Nataša pored postavljene slike.


Ovo je samo još jedan pokazatelj, da pevačica nikako ne želi da odustane od pomoći ljudima koji su usled katastrofalnih poplava ostali bez krova nad glavom. Bravo, Nataša!

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>