Region

Svet

Jelena Žeželj o utiscima sa Kanskog festivala: Kventin Tarantino nije želeo da podrži polavljenu Srbiju!

Jelena Žeželj, voditeljka sa TV "Prva" se upravo vratila iz Kana, gde je razgovarala sa mnogobrojnim slavnim ličnostima, a najviše ju je razočarao poznati reditelj Kventin Tarantino.

Jelena Žeželj o utiscima sa Kanskog festivala: Kventin Tarantino nije želeo da podrži polavljenu Srbiju!



Jelena Žeželj: Čast mi je što sam deo Ekskluziva
Voditeljka Jelena Žeželj kaže da joj je na festivalu u Kanu bilo najveće razočarenje Kventin Tarantino koji nije želeo da podrži poplavljenu Srbiju jer su to navodno političke stvari u koje ne želi da se meša.

"Prisustvovali smo najelitnijim žurkama gde je ulaz rezervisan samo za zvezde. Snimatelj Dejan Milovanović i ja smo bili gosti Daria Kirole koji je bio jedan od organizatora velike Amber Lounge zurke koja je označila početak Grand Prix-a u Monte Carlu. Na partiju je bio i Džastin Biber, Tamara Eklston, Viktoria Silvester, princ Albert od Monaka i mnogi drugi. Haljine Marijane Mateus su mi bile, slobodno mogu da kažem - ulaznica na VIP zurke! Ono što me je razočaralo jeste Kventin Tarantino, koga sam pitala da li je čuo za poplave u Srbiji, izjavio je da nije a kada sam ga pitala da li želi da pošalje poruku podrške našem narodu rekao je da ne želi, "jer su to političke stvari", rekla je Žeželjeva za Prvu.rs.

Autor: A.K.
Foto: Facebook/Jelena Zezelj

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>