Svet

Region

Adrijana Lima odgovorila na zlurade komentare, evo šta je poručila!

Obzirom da je poslednjih dana na udaru medija zbog navodnog razilaženja sa dugogodišnjim suprugom Markom Jarićem, Adrijana Lima je na svom Instagram profilu objavila zanimljivu poruku koja bi se donekle mogla protumačiti kao odgovor zlim jezicima.

Adrijana Lima odgovorila na zlurade komentare, evo šta je poručila!"Ne možete biti u okruženju negativnih ljudi i očekivati da vodite pozitivan život", piše u postu koju je objavila Adrijana, koja se po povratku sa Kanskog festivala sa ćerkicama Valentinom i Sijenom iz Majamija uputila u Njujork.

Marko Jarić otkrio pravu istinu o razvodu sa Adrijanom Limom!
Da li je poruka upućena na Markovu adresu ili se jedna od najtraženijih svetskih modela u tom trenutku samo tako osećala i napravila osvrt na pojedine stvari, nije nam poznato, ali je rečenica svakako protumačena na razne načine.

Podsetimo, Adrijana i Marko u braku su pet godina i oduvek su važili za skladan par. Zbog nesuglasica i navodne košarkaševe prevare su se zajedničkim dogovorom razišli na neko vreme, ali svetski pa i domaći mediji čvrsto veruju da će prevazići bračnu krizu.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/ Adriana Lima

Viber

Izvor: Svet Plus


>