Region

Svet

Adrijana Lima i Marko Jarić doneli zajedničku odluku uprkos problemima!

Adrijanu Limu i Marka Jarića zbližila je nesreća koja je zadesila Srbiju pre nedelju dana, a iako su najavili da se razvode odlučili su da u Njujorku zajedno organizuju donatorsku večeru na kojoj će biti prisutne brojne svetske zvezde.

Adrijana Lima i Marko Jarić doneli zajedničku odluku uprkos problemima!



Marko Jarić iznenadio Adrijanu Limu! Pomirenje na pomolu?! (Foto)
"Adrijana Lima je odlučila da u Njujorku organizuje donatorsko veče za pomoć Srbiji. Ona je pozvala Marka Jarića da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena. Takođe su se dogovorili da zajedno poklone novac", rekao je izvor blizak brazilskoj manekenki i dodaje da su se Marko i ona nedavno prvi put videli nakon dužeg perioda razdvojenosti i dodaje:

"Oni se nisu videli od kada su najavili razvod do pre nekoliko dana. Adrijana je bila na festivalu u Kanu, a Jarić u Beogradu. U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom u Majamiju, gde je uživao sa ćerkicama, a sada je tamo stigla i manekenka. Razdvojenost, ali i to što su dobar tim kada je reč o organizovanju pomoći za Srbiju motivisali su ih da ponovo razmisle o svom odnosu i braku daju novu šansu," zaključio je jedan od prijatelja poznatog para.

Autor: J.B.
Izvor: Nadlanu.com
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>