Region

Svet

Marko Jarić iznenadio Adrijanu Limu! Pomirenje na pomolu?! (Foto)

Nakon što su objavili da se razvode, Marko Jarić i Adrijana Lima bili su glavna tema svetskih i domaćih tabloida. Ipak, da je pomirenje na pomolu govori  i fotografija koju je brazilska lepotica postavila na svoj Instagram profil.

Marko Jarić iznenadio Adrijanu Limu! Pomirenje na pomolu?! (Foto)



Marko Jarić pokušava da vrati Adrijanu Limu, osvaja je kao na početku veze?
Adrijana Lima pohvalila se svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram kako je u stanu sačekao buket omiljenog cveća, a njeni obožavaoci odmah su počeli da predpostavljaju kako je ovakav poklon mogla da dobije samo od, još uvek zakonitog supruga  Marka Jarića.

Iako je ostala tajanstvena, sve više se šuška o njihovom pomirenju, a kao prilog tome ide i humanitarna akcija koju će njih dvoje u Americi organizovati za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji. Nakon što je našu zemlju i region pogodila katasrofalna vremenska nepogoda, Adrijana je odmah pozvala Marka kako bi se dogovorili oko akcije za pomoć ljudima koji su ostali bez krova nad glavom. Izgleda da je bračni par počeo da rešava bračne probleme, pa je sve izvesnije da će uskoro i saopštiti kako su ponovo zajedno.


Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images, Instagram/Adriana Lima

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>