Region

Svet

Pomirili se Rada Manojlović i Milan Stanković!

Čim je Rada Manojlović čula da je mama Milana Stankovića ugrožena u poplavama koje se događaju u Obrenovicu ona je odmah pozvala bivšeg dečka da vidi šta se dešava. Iako do sada nisu imali kontakt, nesreća ih je zbližila.

Pomirili se Rada Manojlović i Milan Stanković!Rada Manojlović: Ne bih se nikad preselila kod Momira!
Pevačica Rada Manojlović je odmah pozvala Milana, čim je čula za užasne poplave koje su se dogodile u Obrenovcu. Od tada su njih dvoje konstantno u kontaktu, iako se pre nepogode nisu uopšte čuli.

"Čim je čula informaciju da je Obrenovac poplavljen i da se iz njega evakuiše stanovništvo, Radmila je istog trenutka pozvala Milana, čije mama i sestra žive tamo i ponudila pomoć. Ipak su oni četiri godine proveli zajedno, ona je bila u odličnim odnosima sa njegovom porodicom i saosećala se sa njim u tom teškom momentu", rekao je izvor.

"U toku tog prvog dana, čuli su se po nekoliko puta, i to baš na njeno insistiranje, jer je Milan bio strašno uznemiren dok mu mama i sestra nisu stigle u Beograd. Svakako da mu je mnogo lakše bilo što je kontaktirao sa bivšom devojkom i stalo mu je jer je ona ispala veliki čovek kada je njemu bilo najteže. Njih dvoje nisu imali kontakt od kada su raskinuli, iako je rastanak bio na prijateljskoj bazi, nisu se čuli telefonom, jedino kada se sretnu, pozdrave se i sve ostaje na tome. Ja ne znam hoće li čuti i ubuduće, ali postoji velika mogućnost da postanu prijatelji nakon svega", dodao je izvor.

Autor: A.K:
Izvor: Alo.rs
Foto Ilustracija: Facebook/Milan Stankovic, Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>