Region

Svet

Goga Sekulić pored sopstvene finansijske krize pomogla žrtvama poplava! (Foto)

Goga Sekulić ovih dana nije baš u najzavidnijoj finansijskoj sitaciji, ali nije  mogla da sedi kući, već je u saradnji sa jednom pekarom donela hranu za najugroženije u prihvatilištima.

Goga Sekulić pored sopstvene finansijske krize pomogla žrtvama poplava! (Foto)



Goga Sekulić zna šta je gubitak, udomila nekoliko porodica iz Obrenovca!
Njena finnansijska situacija je u krizi, ali Goga Sekulić je ipak pronašla način da pomogne ugroženima. Pevačica je svratila u halu "Pionir", gde je došla automobilom punim prehrambenih porizvoda. Iako trenutno prolazi kroz novčanu kriznu Goga je u saradnji sa zvezdarskom pekarom donela kutije peciva i sendviča ua ugrožene.


Foto: Mitar Mitrović

"Ja trenutno nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sam smatrala da je neophodno da se uključim u ovu akciju i pomognem ugroženima koliko god je to potrebno. U dogovoru sa jednom pekarom sa Zvezdare, dovezla sam hranu, jogurte, ali i slatkiše za decu koja su ovde zbrinuta. Ja ne mogu da vam opišem osećaj kada se nekoliko mališana okupilo oko mene, u isto vreme sam bila tužna jer znam da nemaju dom, ali i srećna jer sam im ulepšala boravak u ovom centru. Apelujem na sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju koliko god mogu i da pomognemo našem narodu", rekla je Goga.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Mitar Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>