Region

Svet

Sara Jovanović: Trudim se da izmamim osmeh na lice deci u prihvatilištu

Sara Jovanović je otkrila da je cele protekle nedelje bila po prihvatilištima gde se igrala sa decom i trudila da pomogne ugroženima. Pevačica kaže da je i sama odnela garderobu, sredstva za higijenu i ostale potrepštine.

Sara Jovanović: Trudim se da izmamim osmeh na lice deci u prihvatilištuSara Jovanović drastično promenila imidž, da li je prepoznajete? (Foto)
Mlada pevačica Sara Jovanović kaže da je pored garderobe, sredstva za higijenu i hrane, otišla i volnontirala u prihvatilištima, gde je bodrila građane da ostanu jaki i da se bore.

"Prvenstveno kada se desila cela ova katastrofa, dogovorila sam se sa drugaricom iz kraja da u hali sportova na Novom Beogradu odnesemo garderobu, sredstva za higijenu, hranu… tako da nam je tako prošao prošli vikend. Zatim, počela sam da obilazim hotel Slaviju, jer tamo su smeštena mnoga dečica i veliki broj porodica i prosto sam želela da se malo poigram sa decom i pokušam prosto malo da im izmamim osmeh. Upoznala sam neverovatne ljude, čula neverovatne priče, prosto sam poželela svakoga dana da odlazim tamo, što je tako i ostalo cele ove nedelje", kaže Sara.

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Twitter/Sara Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>