Region

Svet

Mis Srbije Milica Vukliš volontira u prihvatnom centru u Beogradu (Foto)

Mis Srbije Milica Vukliš pokazuje da biti lep nije ne znači ništa ako nemate veliko srce, pa je tako ona zasukala rukave i otišla u najbliži prihvatni centar gde pomaže ugroženima.

Mis Srbije Milica Vukliš volontira u prihvatnom centru u Beogradu (Foto)



Mis Srbije Milica Vukliš je na društvenim mrežama apelovala na sve da pomognu ugroženom stanovništvu, a zatim se i sama zaputila u prihvatni centar gde pomaže evakuisanima.


Foto: Facebook/Miss Srbije

"Ogromne poplave pogodile su moju zemlju. Mnogobrojni volonteri i dobrovoljci pružaju pomoć evakuisanom stanovništvu koje je smešteno u prihvatne centre u Beogradu. Sa OFK Beograd, čije sam zaštitno lice, angažovana sam u prikupljanju donacija u hrani, pelenama, odeći, ćebadima i vodi. Takođe dosta vremena provodim u razgovoru sa decom i njihovim majkama, kako bi im vratila samopouzdanje i unela malo radosti", kaže Milica i dodaje:

"Situacija je tužna. Ove poplave su odnele i prve žrtve. Proglašena je i trodnevna žalost u mojoj zemlji. Apelujem na sve prijatelje i ljude dobre volje iz zemlje i inostranstva da se odazovu apelu moje zemlje i pomognu donacijom na bilo koji nacin", rekla je Mis.

Autor: A.K.
Foto: Facebook/Miss World Beauties

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>