Region

Svet

Zlata Petrović očajna: Moje baka Milje nema nigde!

Zlata Petrović u katastrofalnim poplavama ostala je bez stana u Obrenovcu, ali i bez baka Milje koja je živela u njemu. Pevačica je nekretninu nasledila od majke, zbog čega joj je jako teško, ali još teže joj pada što o ženi koja ga je čuvala ne zna ništa već danima.

Zlata Petrović očajna: Moje baka Milje nema nigde!



Zlata Petrović: Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcima!
"Potpuno sam pogubljena, ne znam šta da radim, ni šta da kažem. Ostala sam bez stana koji je u prizemlju jedne zgrade u Obrenovcu. Baš me briga za stan, ali nema bake koja je čuvala taj stan.  Baka Milja je održavala kuću i plaćala račune dok moji nisu bili tamo. Od nje nema ni traga ni glasa, i to me najviše brine. Obilazim prihvatilišta i raspitujem se za nju, nadam se da ću uspeti da je pronađem. Samo da je živa. Nerviram se i stalno plačem jer ne znam šta ću. Razbolela sam se od brige, danima imam temperaturu. Kad se setim svih ljudi i naših prijatelja koji su ostali bez ičega, dođe mi da vrištim", rekla je Zlata za Kurir-info.rs.

"Čula sam se sa njom pred najkritičniju noć i od tada ne mogu da stupim u kontakt sa njom, niti da saznam šta se dešava. Ne mogu ni komšijama da uđem u trag, ne znam ni sa njima šta je. Mogu samo da čekam da mi se jave, nadajući se da niko od njih nije stradao", rekla je pevačica.


Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zlata Petrovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>