Region

Svet

Humanitarno veče Moje srce kuca za Srbiju u četvrtak na TV Pink!

TV Pink će u četvrtak od 20h organizovati humanitarnu akciju pod nazivom Moje srce kuca za Srbiju, u kojoj će brojne poznate ličnosti sa naših prostora učestvovati u telefoniranju i komunikaciji sa gledaocima, kako bi se prikupilo što više sredstava za obnovu poplavljenih područja.

Humanitarno veče Moje srce kuca za Srbiju u četvrtak na TV Pink!



Humanitarna emisija Pozovi, pomozi za pomoć žrtvama poplava u Srbiji u petak na TV Prva!
Cilj ove humanitarne akcije je, da se kroz telefonske razgovore u kojima će gledaoci imati priliku da razgovaraju sa poznatim ličnostima iz sveta sporta, estrade, kulture, prikupi što više sredstava za ugrožene od poplava. U četvoročasovnom programu uživo, uz pomoć najpoznatijih javnih ličnosti (pevači, sportisti, voditelji, glumci, umetnici) i uz prisustvo brojnih donatora, prikupljaće pomoć za najugroženija područja u Srbiji.

Telefoniranjem i slanjem SMS poruka, gledaoci će imati priliku direktno da pomognu ljudima koji su ostali bez krova nad glavom tokom katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju i region. Gledaoci će tokom ove emisije imati prilike da vide neke od najpotresnijih priča koje su reporteri imali prilike da snime tokom ovih kritičnih dana.

Podsećamo, da je ovo još jedna prilika da budemo složni i da na najednostavniji način, pozivom ili slanjem SMS poruka prikupimo što više značajnih sredstava koja će odmah biti uplaćena na račun Vlade Srbije za obnovu poplavljenih područja.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/RTV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>