Region

Svet

Ceca Ražnatović: Deo honorara od svakog mog koncerta odvajaće se za obnovu poplavljenih kuća

Ceca Ražnatović pre samo dva dana donirala je 20.000 evra za pomoć ugroženom stanovništu, a sada je najavila kako će deo prihoda od svakog njenog koncerta ići za pomoć ljudima kojima je neophodno izgraditi nove domove.

Ceca Ražnatović: Deo honorara od svakog mog koncerta odvajaće se za obnovu poplavljenih kuća



Ceca Ražnatović: Danima plačem zbog tragedije koja je zadesila moj narod
Iako ne voli javno da priča o svom humanitarnom radu, Ceca Ražnatović pre dva dana donirala je 20.000 evra za pomoć ugroženom stanovništvu i najavila da će od svakog njenog koncerta pola prihoda ići na račun Vlade Srbije, kako bi se što pre prikupila sredstva za obnovu domova ljudi, koji su u katastrofalnim poplavama ostali bez krova nad glavom.
 
Pevačica je takođe istakla, da je sada više nego ikad potrebna sloga naroda i dodaje, kako se nada, da će i nakon što se situacija u zemlji stabilizuje, narod nastaviti da pomaže ugroženim ljudima.

"Trudim se koliko god mogu da pomognem ugroženom stanovništvu. Zahvalna sam svim ljudima koji su se uključili u akciju i još jednom smo pokazali koliko imamo dobre i plemenite ljude. Svaka čast omladini koja je danonoćno punila džakove. Moramo da nastavimo sa humanitarnim angažovanjem. Ja ću od svakog mog koncerta, odvajati pola sredstava da se izgade kuće tim ljudima, koji su preko noći ostali bez krova nad glavom", kaže Ceca i dodaje:

"Organizovaću i humanitarne kutije, a sav novac ću uplaćivati na račun Vlade Srbije u koju imam potpuno poverenje", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>