Region

Svet

Lepa Brena evakuisala svoju majku i sestru usled poplave u Brčkom

Lepa Brena je svoju majku Ifetu Jahić i sestru Faketu Stojanović evakuisala u četvrtak iz Brčkog, nakon što je objavljena vanredna situacija usled poplave u Bosni i Hecegovini, a zatim uputila pomoć i osobama koje su izgubile krov nad glavom.

Lepa Brena evakuisala svoju majku i sestru usled poplave u Brčkom



Lepa Brena ponosna na sina: Stefan je dao sve ispite! (Foto)
Pevačica Lepa Brena je prvo svoju majku i stariju sestru evakuisala iz Brčkog, a odmah zatim uputila i pomoć ljudima koji su stradali u poplavama.

"Lepa Brena je mnogo puta pokazala da ima veliko srce, ne samo kada je u pitanju pomoć njenim najmilijima već i drugim ljudima kojima je to potrebno. Kad god je trebalo pevati, novčano pomoći ili moralno podržati, ona je to činila i nikada sa sobom nije vodila kamere", rekao je izvor i dodao:

"I ovog puta mirno je otišla po sestru i majku, dovezla ih u Beograd, a onda je preko svoje produkcijske kuće uputila pomoć ljudima koji su u poplavama izgubili krov nad glavom. Ona to smatra najnormalnijim ljudskim činom i zato se nije trudila da se prikaže u medijima jer joj je jedino važno da pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija", završio je isti izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Naše novine
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>