Region

Svet

Amadeus bend pomagao ugroženima, donosili vodu iz susednih država i umalo nastradali! (Foto)

Čalonovi benda Amadeus pomagali su stanovnicima Uba u prikupljanu osnovnih sredstava za život, ali umalo i sami nisu postali žrtve kada im je bujica vode onesposobila džip kojim su donosili pomoć i ušla unutar automobila.

Amadeus bend pomagao ugroženima, donosili vodu iz susednih država i umalo nastradali! (Foto)



Goca Tržan besna na Amadeus bend: Sram vas bilo, ucenjujete bolesno dete!
Momci iz benda poslednjih nekoliko dana veoma su se angažovali oko dostave namirnica potrebnih za život najugroženijima, ali su i sami došli u veoma opasnu situaciju kada je njihov džip povukla bujica vode i potopila unutrašnjost Ipak, zahvaljujući velikoj prisebnosti momaka, 2.000 vekni hleba, 1000 sendviča i 500 litara vode koje su obezbedili kao pomoć stigao je do Uba, Šapca i Koceljeva bez oštećenja, prenosi Alo.rs.



Tokom trajanja akcije momci iz benda su bili u kontaktu sa svojim prijateljima na Fejsbuku, te su ih i u dramatičnom trenutku, kada je bujica pretila da ih potopi i odnese njihov automobil, podsećali na neophodnost da svi pomognu koliko god mogu.



Posledva dana neprestanog razvoženja pomoći Amadeus se vratio u Beograd, ali samo kako bi se vratili u novu nabavku. O svojim aktivnostima i dešavanjima po Srbiji, momci iz grupe obaveštavali su putem svog Fejsbuk profila:

"Nema potrebe da se komentariše, ovo nije marketing već duša! Drži se Srbijo i nemoj da staješ sa pomaganjem ugroženima. Ovo je tek početak, kraj se ni ne nazire!" napisao je na zvaničnoj stranici Fejsbuk profila benda, Aleksandrar Stanimirović.



Takođe, momci su putem društvenih mreža apelovali na sve građane da se priključe humanitarnoj akciji i pomognu svima koji su ugroženi i koji su u ovim katastrofalnim nepogodama izgubili sve:

 


Autor: J.B.
Foto: Facebook/Amadeus Bend

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>