Region

Svet

Džej Ramadanovski udomio dve porodice, a u svoj klub preuredio za još ugroženih

Džej Ramadanovski je ponudio svoj dom ugroženima, pa je tako udomio dve ugrožene porodice, a svoj klub preuredio da može da primi još evakuisanih. Nega je čitava sitacija duboko potresla pa nije mogao da sedi skrštenih ruku.

Džej Ramadanovski udomio dve porodice, a u svoj klub preuredio za još ugroženihDžej Ramadanovski nakon nesreće: Nisam bio pijan, znam ko mi ovo namešta!
Pevač Džej Ramadanovski je, po ugledu na koleginicu Gogu Sekulić, primio dve porodice u svoj dom. Pevač je veoma tužan i potrešen zbog situacije koja se događa u Srbiji, pa je i svoj klub preuredio da u njega smesti najugroženije.

"Duša me moja boli. Ne mogu da pričam od plača i nerviranja. Pevam 30 godina i reklama mi ne treba, hoću da pomognem ljudima. Dve familije iz Obrenovca sam primio kod sebe. Sa svim svojim ortacima i rođacima sa Dorćola nakupovao sam dušeke, jastuke i ćebad, i sve sam to postavio u svoj klub koji imam u Beogradu. Kuva se pasulj, grašak i sve što treba. Kao u ratna vremena. Takva je situacija. Hoću svima da pomognem i pozivam sve da dođu kod mene", rekao je  Džej za "Kurir".

Autor: A.K.
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>