Region

Svet

Jellena proslavila devojačko veče, svadbu odložila da bi pomogla evakuaciji Obrenovca

Pevačica Jelena Ristić, poznatija kao Jellena sa svojim verenikom Komplenom Lalovićem trebala da se venča u nedelju, ali usled vanredne situacije planovi su joj pomereni jer želi da pomogne ugorženima. Ona je ipak održala devojačko veče.

Jellena proslavila devojačko veče, svadbu odložila da bi pomogla evakuaciji ObrenovcaJellena staje na ludi kamen!
Naime, u spa centru jednog hotela Jellena je održala devojačko veče gde su pevačica i njene drugarice uživale u masaži, đakuziju, šampanjcu i voću. Žurka koju je organizovala u jednom prstoničkom hotelu je bila prepuna dobrog raspoloženja. "Zaista smo se lepo provele, a naravno da kao i svaka mlada osećam uzbuđenje pred venčanje! Ovo veče mi je pomoglo da se malo opustim kako bih već u nedelju zablistala na svadbi u punom sjaju", rekla je Jellena.

Iako je provela devojačko veče, venčanje će ipak biti pomereno za jun. "Svadbu smo pomerili za jun. Na starom Difu sam bila cele noći, čekamo da stigne još 100 ljudi iz Obrenovca. Stalno smo na vezi sa kriznim štabom i oni još evakuišu ljude. Stari DIF moze da primi 100 ljudi, jer toliko strunjača imamo. Ne možemo pustiti ljude da spavaju na podu. Apelujemo za pomoć u dušecima, ćebadima i vrećama za spavanje, jer sa tom pomoći možemo da otvorimo i druge sale u koje ćemo smestiti ugrožene", rekla je pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs/Blic.rs
Foto: Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>