Region

Svet

Vlado Geogiev: Prihod od koncerta ide najugroženijima!

Vlado Georgiev je, usled vanrednog stanja koje je pogodilo našu zemlju, odlučio da se odrekne dela prihoda od velikog solističkog koncerta koji je najavljen za večeras. Usled nemogućnosti odlaganja koncert će ipak biti održan, a deo prihoda odlazi kao pomoć najugroženijima.

Vlado Geogiev: Prihod od koncerta ide najugroženijima!Vlado Georgiev obara rekord, Kombank Arena očekuje 30.000 ljudi! (Foto)
Zbog proglašenog vanrednog stanja u zemlji i velikog broja stanovništva kome je pomoć više nego neophodna, Vlado Georgiev zajedno sa dnevnom novinom "Blic" odlučio je da se odrekne prihoda od "live streama", kao i dela od prodatih ulaznica za svoj solistički koncert koji će se večeras održati u Kombank Areni, u korist najugroženijim područjima.

"Žao mi je što ne možemo da odložimo koncert zbog 20.000 ljudi koji su kupili ulaznice i koji su mahom iz Beograda, kao i zbog tehničkih komplikacija koje bi ovo pomeranje izazvalo", rekao je Vlado Georgiev i dodao: "Posle konsultacija sa nadležnim službama, odlučeno je da se koncert ipak održi. Ja ću večeras pevati za sve ljude kojima je ova vremenska nepogoda nanela štetu. Zajedno sa dnevnom novinom Blic odričem se prihoda od večerašnjeg live streama, a posle koncerta, deo prihoda od ulaznica takođe ću donirati ugroženom stanovništvu", rekao je Vlado.

Koncert počinje u 21h. Zbog loših vremenskih uslova kao i velikog broja posetilaca, ovim putem apelujemo na publiku da dođe ranije u Kombank Arenu kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve i čekanja na ulazima. Ulazi će biti otvoreni dva sata ranije, od 19h!

Autor: A.K.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>