Region

Svet

Za Lanin prvi korak: Veliki humanitarni koncert večeras u Šapcu!

Koncert pod nazivom "Za Lanin prvi korak" biće održan 14. maja sa početkom od 19h u  sportsko hali "Zorka" u Šapcu, a brojne zvezde naše domaće estrade odazvale su se ovoj humanitarnoj akciji, kako bi se prikupila sredstva za operaciju i omogućio put maloj Lani Jokić u Ameriku.

Za Lanin prvi korak: Veliki humanitarni koncert večeras u Šapcu!



Troipogodišnja devojčica Lana Jokić boluje od spastične cerebralne paralize, a kako bi joj omogućili operaciju u Americi, u akciju "Za Lanin prvi korak" uključile su se, brojne zvezde sa naše domaće estrade koje će danas u sprtskoj hali Zorka u Šapcu održati veliki humanitarni koncert.

Na večerašnjem koncertu nasupiće: Seka Aleksić, Lexington bend, Tropiko bend, Goca Tržan, Dženan Lončarevioć, Saša Kovačević, Dara Bubamara i mnogi drugi. Pored brojnih pevača, akciji su se priključili i sportisti, građani Šapca, kao i deca širom Srbije koja su prodajom svojih likovnih radova, uspela da prikupe oko 150.000 dinara.

Lana Jokić ima tri godine. Prevremeno je rođena u sedmom mesecu uz niz komplikacija i nedostatka kiseonika na porođaju. Kao posledicu teškog porođaja danas ima cerebralnu paralizu. Lana je vedra, mentalno zdrava devojčica, ali još uvek nije prohodala. Posle mnogo intervencija, terapija, rada i jako puno uloženog novca jedina nada ove preslatke devojčice je u Sent Luisu i timu stručnjaka koji tvrdi da je Lana idealan kandidat za operaciju i da mogu da joj pomognu.

Za Laninu operaciju potrebno je prikupiti 60.000 evra, budimo humani i pomozimo Lani da napravi svoj prvi korak. Priključi se akciji!

Žiro računi:

DINARSKI RAČUN: 160-403146-34
DEVIZNI RAČUN: 00-540-0000755.5
IBAN: RS 35160005400000755533
Banka Intesa


Humanitarni SMS broj za Telekom Vip i Telenor mrežu je 3030 a u poruci je neophodno upisati broj: 23 Cena poruke je 100 dinara sa PDV-om.

Autor: J.B.
Foto: Budihuman.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>