Region

Svet

Marko Jarić pokušava da vrati Adrijanu Limu, osvaja je kao na početku veze?

Samo deset dana nakon što su Marko Jarić i Adrijana Lima objavili da se razvode, bivši košarkaš ulaže novi trud da osvoji svoju dragu i sudeći prema izjavama njegovih prijatelja, čini sve kako bi spasio brak sa brazilskom manekenkom.

Marko Jarić pokušava da vrati Adrijanu Limu, osvaja je kao na početku veze?Marko Jarić je sa ovom devojkom varao Adrijanu Limu! (Foto)
Prijatelji srpskog košarkaša otkrivaju da je on odlučio da spasi brak sa brazilskom lepoticom. Iako mnogi mediji pišu da je Adrijana Lima već prebolela Marka Jarića, i to u zagrljaju novog dečka, francuskog di-džeja Sedrika Džervejza, srpski sportista želi da je vrati.

"Marko pokušava da vrati Adrijanu, s kojom je proveo punih osam godina. Kad su objavili da se razvode Jarić se našao na udaru javnosti "zato što se rastaje od takve žene". Za vreme "odvojenog života", međutim, Marko je shvatio da se njegova ljubav prema Adrijani nije ugasila. On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna, pa nije nemoguće da uskoro objave da će braku dati još jednu šansu. Ona je oduvek isticala da je tradicionalno vaspitana i želi da njihove ćerke rastu sa oba roditelja, što Marku daje vetar u leđa", kaže izvor blizak Jariću.

Uprkos pričama da je bio neveran, komšije Marka Jarića u Beogradu kažu da košarkaša nikada nisu videle s nekom devojkom. Međutim, i sam Jarić je nedavno nagovestio da postoji mogućnost za pomirenje. "Adrijana i ja smo dugo pričali i došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, stvara se negativna energija, ne funkcionišemo kako treba. Da li je ovo za stalno, ne znamo. Svaki dan ćemo provoditi vreme sa decom. I dalje sam zaštitnički nastrojen prema familiji", rekao je Jarić u emisiji Ivana Ivanovića.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: AJG Filmproductions/Facebook/Adriana Lima

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>