Region

Svet

Ivan Marinković: Pink mi još nije isplatio honorar!

Nakon što je pobednica rijalitija Farma Jelena Golubović otkrila da od Televizije Pink nije dobila obećanu nagradu od 50.000 evra, bivši farmer Ivan Marinković otkriva da ni njemu nije uplaćen zasluženi honorar kao finalisti.

Ivan Marinković: Pink mi još nije isplatio honorar!



Goca Tržan: Ivan Marinković traži da dokažem kako Lenino izdržavanje vredi 12.000 dinara!
"Još uvek nisam dobio novac i zaista mislim da je krajnje vreme da nam ga uplate na račun jer smo ga zaslužili samim tim što smo četiri meseca bili deo projekta koji je imao veliku gledanost. Odneo sam "Pinku“ svu potrebnu dokumentaciju koju su mi tražili još krajem marta", kaže Ivan Marinković i dodaje:

"Čak sam pristao da mi honorar uplate u ratama, iako to nije bilo predviđeno ugovorom, kako bih im olakšao jer razumem da je teška finansijska situacija. Nisam pevač niti glumac da mogu svoj honorar da naplatim kompenzacijom, zato ovih dana očekujem da mi uplate barem jedan deo. Oni moraju da shvate da svi mi za to vreme koje smo proveli u Lisoviću nismo primali platu jer nismo radili neke poslove koje bismo inače u tom periodu radili u realnom životu", kaže bivši farmer koji se iskreno nada da će čelni ljudi ružičaste televizije biti korektni i isplatiti honorar svima:

"Mislim da smo svaki dinar našeg honorara zaradili. Nadam se da će biti korektni jer prošlo je dovoljno vremena da nas isplate. Čak i kada smo izašli sa farme, bilo nam je potrebno vreme da se priviknemo na spoljni svet i nastavimo da radimo poslove koje smo u tom periodu prekinuli", kaže otovreno Ivan, koji će se uskoro možda i oprobati u ulozi voditelja.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:Facebook/Ivan Marinković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>