Region

Svet

Maja Nikolić posle smrti majke sina dovodi u Beograd!

Maja Nikolić je posle smrti majke Slavice, koja je brinula o njenom starijem sinu u Nišu, odlučila da Novaka preseli u Beograd, gde će živeti s njom. Iako mora da sredi silnu papirologiju, pevačica je srećna što će konačno sa svojim sinom živeti zajedno.

Maja Nikolić posle smrti majke sina dovodi u Beograd!



Maja Nikolić se ponovo udaje, svadba na leto?!
Stariji sin Maje Nikolić poslednjih godinu dana najviše je brinuo o pokojnoj baki dok se borila sa opakim tumorom, ali nakon njene smrti o njemu nije imao ko da brine. Iako je prilično samostalan, njegove godine ne dozvoljavaju da živi sam jer nije punoletan, dok je pevačica njegov staratelj. Majina mama Slavica odgajila je Novaka, ali će o njemu sada potpunu brigu preuzeti pevačica.

"Tačno je da ću Novaka uskoro prebaciti u Beograd i veoma sam srećna što će moja porodica biti na okupu. Sada, kada se završava školska godina u Nišu, vreme je da papire prenesemo u neku prestoničku školu koju će Novak pohađati. Radujem se što će biti sa mnom i što ćemo provoditi više vremena zajedno. On je divno dete i jedva čekam taj novi segment u našem životu. I ranije sam želela da ga prebacim u prestonicu, ali se onda moja mama razbolela, pa je on brinuo o njoj", rekla je Maja, koja se posle majčine smrti odlučila na ovaj potez.

Međutim, zbog poslovnih obaveza ne može tako često da putuje u Niš, naročito sada, kada uređuje i vodi jednu emisiju.

"Vrlo sam zauzeta jer svakog utorka je snimanje emisije, zbog koje sam srećna jer me je oduvek zanimala politika, a naše teme su uglavnom takve. U međuvremenu mnogo nastupam i brinem o sinu Lazaru, nad kojim sam izgubila staratljstvo, ali mi bivši suprug dozvoljava da ga viđam, baš onako kako je to sud propisao. Nakon što je donesena presuda, više nemam pravo da se žalim, jedino da pokrenem novi postupak", zaključila je Maja.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus


>