Region

Svet

Sandra Obradović uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju!

Sandra Obradović provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Ona je u četvrtak u tri sata ujutro nakon noćnog provoda privedena zbog vožnje u pijanom stanju.

Sandra Obradović uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju!Sandra Obradović trudna? Manekenka se onesvestila dok je isprobavala haljine u butiku!
Manekenku i bivšu učesnicu "Farme“ po povratku sa žurke zaustavila je saobraćajna policija i prilikom kontrole urađen joj je alko-test. Ustanovljeno je da je imala 1,26 promila alkohola u krvi. Odmah je upućena na trežnjenje.

"Sandra Obradović se sa društvom provodila na jednom splavu i nije razmišljala koliko će popiti. Kada je primetila da joj se malo zamutilo od alkohola, bez razmišljanja je krenula kući. Usput su je na Novom Beogradu zaustavili saobraćajci. Odmah ju je uhvatila panika. Tražili su joj dokumenta, a potom su joj alkometrom izmerili nedozvoljenu količinu alkohola u krvi. Nakon toga, odvezli su je u policijsku stanicu i zadržali je celu noć na trežnjenju", kaže izvor i dodaje da je bivšoj manekenki oduzeta vozačka dozvola na pola godine.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>