Region

Svet

Goga Sekulić peva u Australiji putem video-linka!

Goga Sekulić je nedavno dobila ponudu da nastupa u Australiji, ali pošto ne može da putuje zbog jednog nastupa, ona je došla na ideju da koncert održi putem interneta, tačnije preko video-linka.

Goga Sekulić peva u Australiji putem video-linka!



Premijera! Goga Sekulić - Rekord sam oborila, provokativna pevačica u spotu za novu pesmu! (Video)
Pevačica Goga Sekulić je došla na ideju da koncert u Australiji održi iz Beograda, putem video-linka, pošto je onemogućena da otputuje, pa će čitav koncert održati u studiju, a potom ga putem interneta preneti u daleku Australiju.

"Goga je nedavno dobila ponudu iz Australije da peva u jednoj diskoteci, ali je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje čak tamo, pa je sa organizatorima došla na jednu ideju. Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo. Goga sa svojim saradnicima razmišlja da li će publici u dalekoj Australiji pevati iz studija, ili će organizovati nastup u Beogradu i tako spojiti srpsku i australijsku publiku. Inače, ovo je prvi put da će neki naš pevač pevati putem video-linka", rekao je izvor blizak Gogi.

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/ Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>