Region

Svet

Region

Branka Katić: Najteže mi je palo ubijanje bubašvaba!

Branka Katić trenutno se nalazi u Beogradu gde snima novi film. Poznata glumica presrećna je što posle dugog perioda ponovo snima u svom rodnom gradu i otkriva da joj je najteži deo na snimanju bio ubijanje bubašvaba od kojih se gadi.

Branka Katić: Najteže mi je palo ubijanje bubašvaba!



Branka Katić kao poslovna žena 19. veka
Puni naslov filma je “Apsurdni eksperiment i Rajska prevara”. Branka kaže da je teško opisati koliko je uživala radeći na ovoj apstraktnoj priču u kojoj igraju i Miki Manojlović, Žika Todorović, Raša Bukvić, Dragan Mićanović, Sergej Trifunović.

"Bilo je zaista osvežavajuće raditi u dobrim uslovima koje je predano omogućio tim mladih producenata uz pomoć veterana filmske produkcije iz kompanije “Work in Progress”. Divan je osećaj vratiti se Beogradu. Okupljena je odlična ekipa. Glavnu ulogu igra Nebojša Glogovac, pa smo se šalili kako smo svi zapravo ušli u tu veliku avanturu znajući da će nam partner biti jedan tako vrstan glumac", kaže Branka koja uspešno već godinama snima u Holivudu, ali i za najveće evropske filmske kuće.
 
Njen novi film sniman je u Beogradu. Sve se dešava tokom noći, a zanimljivo je da su svi predmeti prikazani kao zlatni, dok su sve životinje bele.

" Igrala sam sestru glavnog junaka. Scenario je bio veoma specifičan, potpuno drugačiji od svega što sam do sada radila i kao takav pobudio je moju radoznalost. Nismo imali prava imena do onoga što nam je bila funkcija u priči. Taj scenario, a nadam se i film, imaće snažan autorski pečat. Ovo je prvi film Boška Ilića, ali je bilo zaista fascinantno koliko je taj mladi reditelj imao istančanu viziju i do kakvih detalja je išao u pravljenju tog stilizovanog sveta", rekla je naša proslavljena glumica.

Branka kaže da joj je najteže bilo to što je imala zadatak da ubije tri bubašvabe, ali da nije mogla to da uradi.
 
"Na snimanju smo imali pravi mali zoološki vrt. Kada je trebalo da po scenariju zgazim tri velike bubašvabe, spretnim fingiranjem uspela sam da ih ostavim u životu. Mali Buda u meni peva", kaže glumica kroz osmeh.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>