Region

Svet

Tina Ivanović priprema novi singl i brojna iznenađenja za fanove!

Tina Ivanović je jedna je od retkih pevačica kojoj polazi za rukom da svaki novi singl nadmaši popularnost prethodnog, a tako će, čini se biti i ovoga puta sa singlom "Ko rano poludi",  koji će do kraja meseca ugledati svetlost dana.

Tina Ivanović priprema novi singl i brojna iznenađenja za fanove!Tina Ivanović: Ponekad ne znam ko mi je prijatelj, a ko neprijatelj! (Foto)
Atraktivna pevačica trenutno privodi kraju snimanje novog singla pod nazivom "Ko rano poludi", koji će bit samo jedan od brojnih iznenađenja, kojim je Tina Ivanović odlučila da obraduje svoje verne obožavaoce ovog proleća. Pesmu nešto drugačijeg ritma, potpisuje trenutno najtraženiji mladi hitmaker Sača Lazić (muzika & text) te Aca Krsmanović (aranžman) dok je sve to vizualnim dizajnom popratio Mihael Bilić.

“Pesma je nešto drugačija od onoga na šta je publika navikla od mene, ali se nadam da će im se svideti novi zvuk i stil koji donosimo. Verujem u ovaj mladi tim saradnika i predosećam dobru zabavu ovoga leta”, rekla je Tina koja obećava novo iznenađenje, a premijeru nove pesme možemo očekivati do kraja meseca.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Tina Ivanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>