Region

Svet

Marko Jarić otkrio pravu istinu o razvodu sa Adrijanom Limom!

Marko Jarić i Adrijana Lima glavna su tema medija, gostujući u emisiji kod Ivana Ivanovića, naš proslavljeni košarkaš prvi put je javno progovorio o pravim razlozima rastanka sa brazilskom manekenkom.

Marko Jarić otkrio pravu istinu o razvodu sa Adrijanom Limom!



Adrijana Lima prebolela Marka Jarića, već ima novog dečka! (Foto)
Gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", naš proslavljeni košarkaš prvi put je javno progovorio o razvodu braka sa brazilskom manekenkom Adrijanom Limom. Marko je Ivanu otkrio da su mediji u Srbiji od svega napravili ogroman skandal i da devedest posto informacija koje su objavljene nisu tačne.

"Adrijana i ja smo odlučili da se raziđemo. Dugo vremena smo pričali o tome, jer smo došli u fazu braka gde se uopšte nismo slagali. Da li će to biti samo pauza ili ćemo se definitivno razći, još uvek nismo odlučili", kaže  Marko Jarić i dodaje da oboje svakodnevno provode vreme sa svojim ćerkama.

Iako su mnigi mediji pisali kako je glavni razlog rastanka obostrana prevara, Marko nije želeo da bilo šta komentariše, već je samo dodao, da je i dalje veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj porodici, a da će Adrijanu uvek poštovati kao majku njihove dece", ovakva izjava našeg košarkaša izazvala je gromoglasan aplauz u studiju.

Marko je takođe dodao da pokušava da ovaj težak period on i njegova još uvek zakonita supruga prebrode na najbolji mogući način, kako bi uspeli da zaštite svoje ćerke.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>