Region

Svet

Stanija Dobrojević: Verenik mi je dozvolio da okačim ovu sličicu! (Foto)

Stanija Dobrojević posle dužeg vremena obradovala je svoje fanove putem društvene mreže Tviter  poprilično provokativnu fotografiju za koju je kako i sama kaže, dobila dozvolu od verenika.

Stanija Dobrojević: Verenik mi je dozvolio da okačim ovu sličicu! (Foto)



I Stanija Dobrojević ima svoju zvezdu u Holivudu?! (Foto)
Stanija Dobrojević trenutno boravi u Americi, a iako je svakodnevno svoje fanove putem društvenih mreža radovala raznim fotografijama, napravila je malu pauzu, pa se po medijima odmah pronela vest kako joj je sadašnji dečko zabranio da svoje slike kaći na internet.

Kako bi demantovala ovakve informacije, Stanija je na svoj šaljivi način odgovorila svima koji su govorili da joj je dečko brani da se pojavljuje u medijima: " Pitala sam verenika, jel smem da okačim ovu sličicu, rekao je da", pisalo je ispod fotografije.

Stanija Dobrojević se trenutno nalazi u Americi, gde se posle iskorišćenog slobodnog vremena u Srbiji nakon uspešnog plasmana u rijalitiju Farma, vratila poslovnim obavezama pa je povratak u našu zemlju čeka tek na leto. I dok je u potpunosti posvećena karijeri i zatrpana novim prekookeanskim angažmanima, nikako ne zaboravlja svoje verne fanove kojima jako nedostaje.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>