Region

Svet

Kako je Vlado Georgiev prošao na pijaci jer nema više karata za koncert? (Foto)

Kako se koncert Vlade Georgieva bliži, tako panika za nalaženje karata postaje sve veća, a slučaj nije ništa drugačiji ni sa poznatima iz regiona. Nakon Vojina Ćetkovića, Slobode Mićalović i Sergeja Trifunovića, akciji se pridružila i gospođa koja prodaje jaja na pijaci.

Kako je Vlado Georgiev prošao na pijaci jer nema više karata za koncert? (Foto)Vlado Georgiev u Doručku sa zvezdama, druženje sa fanovima uz apsolutnog kralja! (Foto)
Radi se o još jednom tizeru za koncert Vlade Georgieva koji će se 16. maja održati u Kombank Areni, a za koji je interesovanje nezapamćeno i ne samo da je najavljeno da će Vlado napuniti Arenu sa 30.000 svojih fanova, već su obožavaoci najpopularnijeg kantautora odavno u panici da neće moći da dođu do karata.

Od najmlađih pa do najstarijih svi žele da prisustvuju ovom spektaklu, ali se u narednom tizeru posebno istakla gospođa koja prodaje jaja na pijaci. Međutim, ni sam Vlado više nema karata za sopstveni koncert pa je jasno da nije dobro prošao kada ga je ona pitala da li ima makar jednu.Imajte na umu da ona prodaje jaja, pa lako možete pogoditi šta je Vladu snašlo kada joj je saopštio da više nema ulaznica...

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>