Region

Svet

Adrijana Lima prebolela Marka Jarića, već ima novog dečka! (Foto)

Adrijana Lima brzo je prebolela rastanak od Marka Jarića i utehu pronašla u novom dečku, di-džejuSedriku Džervejzonu iz Francuske sa kojim je kako se navodi, već dva meseca u emotivnoj vezi.

Adrijana Lima prebolela Marka Jarića, već ima novog dečka! (Foto)Adrijana Lima poručila Marku Jariću: Neću plakati za tobom, moja maskara je preskupa! (Foto)
Jedna od najlepših žena sveta Adrijana Lima ima novog dečka. Ona je jako brzo uspela da preboli rastanak od muža Marka Jarića i već dva meseca uživa u vezi sa svetski poznatim di-džejom, Sedrikom Džervejzom iz Francuske koji živi u Majamiju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Adrijana Lima je pre nekoliko meseci rešila da se razvede od Marka Jarića, posle pet godina braka, iz kog imaju dve ćerke, Valentinu i Sijenu. Kada je odlučila da zbog, košarkaševih brojnih neverstava stavi tačku na njihov brak, uplovila je u tajnu vezu sa muzičarem, sa kojim se upoznala u jednoj čuvenoj teretani, gde zajedno treniraju.

Adrijana redovno odlazi na boks, a i Sedrik, za koga mnogi kažu da podseća na Jarića, takođe često posećuje tu teretanu. On je odmah bio opčinjen njome, ali Adrijana, bez obzira na to što je već bilo izvesno da neće ostati u braku sa Jarićem, nije davala povoda Sedriku", rekao je izvor iz Amerike za Kurir-info.rs.

Kad je krajem februara definitivno odlučila da ostavi Marka, prepustila se novoj ljubavi. U martu je bila na muzičkom festivalu Ultra u Majamiju, na kojem je nastupao njen dečko, sa kojim se fotografisala, a on je fotku okačio na Instagram! Nakon toga, 21. aprila, na društvenu mrežu Tviter stavila je reči njegovog remiks hita „Summertime sadness“, koji je uradio s Lanom del Rej.


"Yes, baby, I got my red lipstick on tonight (Da, bejbi, stavila sam crveni karmin večeras)", napisala je Lima, dok se u svetskom hitu umesto karmina pominje odeća.
Izvori tvrde da par krije vezu ne zato što nisu sigurni u svoja osećanja, već zato što čekaju da se slegne prašina oko Liminog i Jarićevog razvoda, tako da ni američki mediji još ne znaju ko je novi izabranik Adrijaninog srca.

Autor: J.B.
Foto: Instagram / cedricgervais

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>