Lepota

Ljubav

Romana Panić: Nisam se operisala, ali to ne znači da neću nikad!

Romana Panić je nedavno napravila drastičnu promenu u izgledu, kada se u javnosti pojavila sa kratkom crnom kosom, a za koju kaže da joj odlično pristaje i da se nije pokajala.

Romana Panić: Nisam se operisala, ali to ne znači da neću nikad!Romana Panić se potpuno trasformisala, odlučila da promeni sve na sebi? (Foto)
Pevačica Romana Panić otkriva da sada sa kratkom kosom ima osećaj da joj telo konačno dolazi do izražaja, a takođe priznaje da se nikad nije podvrgla estetskoj operaciji, ali da to ne znači da će uvek biti tako.

"Zdravo se hranim i to traje dugi niz godina. Ne jedem slatkiše, masnu hranu, ne pijem gazirane sokove. Moja ishrana se  sastoji od pet obroka, tri glavna i dve užine. Jedem često, ali u malim količinama. Kada se tako hranite 20 godina, onda u 39. godini nemate celulit i višak kilograma", kaže pevačica.

"U ovom životnom periodu uopšte mi nije bilo teško da se odlučim za tako drastičnu promenu. Imam osećaj da mi se sa kratkom kosom više vidi lice, telo je došlo do izražaja. Svi me pitaju da li sam se operisala. Nisam, što ne znači da neću", dodaje Romana.

Autor: A.K.
Izvor: Zena.blic.rs
Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>