Region

Svet

Eurosong 2014: Tijana Dapčević imala napad panike!

Tijana Dapčević nastupiće sa pesmom To The Sky u drugoj polufinalnoj večeri Eurosongu 2014 u Kopenhagenu, a pre nekoliko dana pevačica je doživela napad panike, kada se njen lift zaglavio na sat vremena.

Eurosong 2014: Tijana Dapčević imala napad panike!Eurosong 2014: Tijana Dapčević razočarala nastupom?! (Video)
Tijana Dapčević je u tom trenutku bila sa sestrom Tamarom i devojkama koje su prateći vokali, a prava drama usledila je kada je lift počeo da se drma. Tada su svi počeli da paniče i lupaju o vrata, piše Alo!

"Tijana je sa devojkama napustila hotelsku sobu i krenule su ka liftu jer su žurile na generalnu probu. Kada su ušle, odjednom je lift stao između spratova. U prvom momentu one se nisu uplašile, ali kada je svetlo samo počelo da se pali i gasi i kada lift stao, uhvatila ih je strašna panika", priča za koji je u Tijaninom timu u Danskoj i dodaje da je ova nesvakidašnja drama trajala sat vremena jer su domaćini odmah reagovali, međutim, za Tijanu i devojke u liftu ovo je trajalo celu večnost.

Verujemo da ovaj nemio događaj neće imati posledice na izvođenje pesme „To the sky“ koju Tijana peva večeras i da će poput Sergeja Ćetkovića proći u finale. Kada smo je putem SMS-a pitali da nam prokomentariše neprijatnu situaciju u kojoj se našla ona je kratko odgovorila: "Sad mi je smešno, a tada sam plakala od straha. Bilo, pa prošlo. Budite uz mene večeras!", zaključila je pevačica.

Autor: J.B:
Izvor: Alo.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>