Svet

Region

Eurosong 2014: Prvih 10 finalista izabrano! (Video)

U prvoj večeri Eurosonga 2014 predstavilo se 16 polufinalista, od kojih je SMS glasovima odlučeno kojih 10 zemalja prolazi u veliko finale 10. maja. Preko deset hiljada ljudi podržalo je takmičare u "B&W" hali u Kopenhagenu, na 59. po redu izboru za Pesmu Evrovizije.

Eurosong 2014: Prvih 10 finalista izabrano! (Video)Iako Eurosong 2014 u Kopenhagenu prolazi bez nas, zbog finansijskih razloga, takmičenje je će ostati zapamćeno po sjajnim nastupima, a pogledajte ko je prošao u finalno veče od večerašnjih takmičara.

Na muzičkom takmičenje Eurosong 2014 ove godine učestvujemo, nažalost, samo kao posmatrači, ali prvo polufinalno veče je prošlo savršeno, a takmičenje je bilo prilično tesno, s obzirom da je svaka zemlja dala sve od sebe.

Ovo su takmičarske zemlje koje su pokazale najbolje i prošle u polufinalno veče koje će se održati u subotu 10. maja. Zemlje finalisti prve polufinalne večeri su: Crna Gora, Mađarska, Rusija, Armenija, Azerbejdžan, San Marino, Ukrajna, Švedska, Holandija i Island.

Autor: A.K.
Foto: Andres Putting (EBU)/eurovison.tv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>