Region

Svet

Marinko Rokvić ne želi da prizna svog unuka!

Marininko Rokvić nedavno je izjavio kako bi mu je velika želja postane deda, ali je zaboravio da spomene kako već ima unuka Romea, jer je njegov vanbračni sin Dario pre dve godine postao otac.

Marinko Rokvić ne želi da prizna svog unuka!



Marinko Rokvić oduševljen snajkom, jedva čeka da postane deda!
Marinko Rokvić često u medijima govori kako mu je jedina želja da postane deda, ali je popularni pevač zaboravio da napomene kako je njegov vanbračni sin Dario koji živi u Kanadi, postao otac pre dve godine i ispunio mu želju, kada mu je podario unuka Romea.

"Jedva čekam da postanem deda, ali o tome oni odlučuju. Neću da se mešam, to je njihova stvar. Valjda će mi prijaviti kad odluče da se venčaju. Bojana je prelepa i dobra devojka. Nemam nikakve zamerke na izbor mog sina Nikole. Jedino želim da što pre postanem deda", rekao je Marinko pre nekoliko dana, prenosi Alo.rs.

A kada smo ga pozvali i podsetili da je on već postao deda, pevač je pobesneo: "To je po drugoj liniji. Ovo je redovni i regularni brak. Ja sam već jednom rekao da sam postao deda i neću svaki put to da ponavljam. Ovo je druga stvar. I ne znam zašto se mešate u moj privatni život. Što niste pisali kad sam pobedio na festivalu?!", rekao je besno pevač i dodao:"Ma šta vas briga! Neću da pričam o tome! ", izjavio je pevač.

Inače, Marinko je davne 1980. godine imao kratku romansu sa ženom koja je zatrudnela, a kad se Dario rodio, Rokvić ga je priznao, ali s njim nikad nije živeo. Pevač se oženio Slavicom, s kojom ima dva sina, Nikolu i Marka. Folker je izjavio da su obojica u kontaktu s Dariom i da se povremeno viđaju. Ipak, kad je pričao o potomstvu svojih sinova, njega je svrstao u "drugi koš“, van onog „redovnog i regularnog“.

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Dragana Udovičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>