Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić snimila pesmu o ćerkici Dariji!

Glumica Ljiljana Jakšić poznatija kao Salveta, inspirisana rođenjem ćerke Darije, snimila je pre nekoliko dana pesmu "Milo sunce, majke svoje", koju je posvetila svojoj mezimici.

Ljiljana Jakšić snimila pesmu o ćerkici Dariji!Ljiljana Jakšić: Darijin otac je otišao, ali je meni ostalo jedno divno biće
Ljiljana Jakšić koja je pre šest meseci na svet donela ćerkicu Dariju, snimila je pesmu koju je posvetila svojoj mezimici. Popularna glumica kaže, kako je uvek imala želju da zapeva pred širokim auditorijumom:

"Uvek sam imala želju da snimim neku lepu pesmu koju ću moći da pevam pred širokim auditorijumom. Ta želja mi se nedavno i ostvarila kada su bračni par Branislav i Natalija Samardžić napisali muziku i tekst, a ja sve to lepo otpevala. Uskoro ću da je izdam najverovatnije za „Grand produkciju“ jer sam preliminarne razgovore oko pesme već obavila sa Sašom Popovićem. Čim sve bude gotovo, prezentovaću je publici, a ja sam ubeđena da će im se pesma dopasti, rekla je Ljiljana i dodala:

"Tekst je izuzetno emotivan kao i muzika, zbog toga sam sigurna da će pesma proći kod publike, a posebno kod majki koje imaju samo ćerke. Inače, kada sam ranije gostovala po raznim emisijam, uvek mi je bilo žao što nemam neku svoju pesmu da je otpevam pred publikom, već sam bila primorana da izvodim numere drugih izvođača. Međutim, sada se i meni konačno želja ostvarila, pa ću uskoro i ja da zapevam svoj prvenac koji sam posvetila petomesčenoj ćerkici Dariji. U planu je da snimim i spot, ali ćerka neće glumiti u njemu, želim da ostavim njoj kad poraste odluku da li će se eksponirati u javnosti ili ne ispričala je ponosna glumica. Inače,  Ljiljana će ovom numerom najaviti i svoju pevačku kaijeru koju je godinama planirala.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>