Region

Svet

Ples sa zvezdama: Milan Kalinić napustio takmičenje zbog povrede! Aleksandar Josipović zaigrao kolo!

Šesta epizoda šoua Ples sa zvezdama počela je sa dosta iznenađenja. Aleksandar Josipović i Marija Prelević su u duhu tematske večeri - hitova narodne muzike, zaigrali u narodnim nošnjama kolo, dok je neprijatno iznenađenje priredio Milan Kalinić koji zbog povrede neće moći da nastavi takmičenje.

Ples sa zvezdama: Milan Kalinić napustio takmičenje zbog povrede! Aleksandar Josipović zaigrao kolo!



Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić - Teško mi je da naučim koreografiju za šest dana
Večerašnja epizoda šoua "Ples sa zvezdama počela je u duhu narodne muzike, devet parova će večeras standarne i latino plesove igraditi uz hitove domaćenarodne muzike. Aleksandar Josipović izazvao je prave ovacije kada se sa Marijom pojavio obučen u narodnu nošnju, a vrhunac je nastao kada su zaigrali kolo.

Milan Kalinić je u protekloj nedelji, tokom proba zaradio ozbiljnu povredu zgloba zbog koje neće moći da nastavi dalje takmičenje. Takmičari šoua su tokom prošlonedeljnih priprema, proveli i jedno lepo veče u kafani, ali takođe su i uvežbavali svoje korake za večerašnji nastup.

Takmičarsko veče otvorili su Lena Bogdanović i njen plesni partner Nikola Tomašević, koji su uz pesmu Ane Bekute Kralj ponoći"odigrali rumbu.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>