Region

Svet

Milana Mitrovića ostavila devojka! Raskid umesto venčanja?!

Milan Mitrović trenutno prolazi kroz težak period, jer ga je nakon godinu dana veze ostavila devojka sa kojom je planirao da se oženi. Iako su se nekoliko puta do sada rastajali, pevač nikako ne može da se pomiri sa činjenicom, da je ovog puta definitivno kraj.

 Milana Mitrovića ostavila devojka! Raskid umesto venčanja?!Ana Sević o Milanu Mitroviću: On mi je samo prijatelj, nismo bili u vezi!
Pevač Milan Mitrović trenutno prolazi kroz veoma težak period, jer ga je devojka Bojana Trifunović, napustila nakon godinu dana veze. Izvor blizak pevaču, on ne može da se pomiri sa tim da on i Bojana Trifunović više nisu u vezi i dodaje da su se oni nekoliko puta rastali do sada, ali da je ovo ipak konačno.

"Milan i Bojana su se razišli pre nekoliko dana zvanično, ali on to nikako da prihvati. Pre nešto više od mesec dana njih dvoje su se posvađali i ona je otišla u Niš kod njenih. Milan je bio uporan u nameri da se pomire, pa mu je nakon nedelju dana Bojana oprostila, ali ništa više nije bilo isto. Dali su njihovoj ljubavi još jednu priliku, ali bezuspešno", rekao je izvor blizak paru i dodao:

"Ako se sećate, oni se nisu odvajali, ona ga je pratila na nastupe, izlazili su zajedno, na Fejsbuku su non-stop kačili zajedničke slike, a više od deset dana ni traga ni glasa od "golupčića“. Mitrović sve češće izlazi i tako pokušava da preboli Bojanu, a kada ga pitaju gde je ona, samo kratko prokomentariše da je u Nišu. Nada se verovatno pomirenju i zato ne želi da se širi vest o njihovom raskidu", dodao je izvor.

Milan Mitrović nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ove navode, već je samo kratko prokomentarisao, da je sve ok i da je Bojana trenutno u Nišu.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Alo.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>