Region

Svet

Bane Janković se nada pomirenju sa Katarinom Živković! Moli je da mu se vrati?!

Bane Janković na sve moguće načine pokušava da ubedi Katarinu Živković da mu se vrati. Maneken je u stanu u kom je živeo sa pevačicom ostavio sve stvari, a nastavio je i da radi kao njen menadžer, te joj zakazuje što više nastupa da bi više vremena provodio sa njom.

Bane Janković se nada pomirenju sa Katarinom Živković! Moli je da mu se vrati?!



Bane Janković ne može da preboli raskid sa Katarinom Živković: Ja nju stvarno volim!
Maneken je očajan nakon raskida četvorogodišnje veze sa Katarinom Živković, pa se na sve moguće načine trudi da je ubedi da mu se vrati: "Nas dvoje smo odrasli i zreli ljudi. Nastavili smo da sarađujemo poslovno, pa tako i putujemo zajedno kada su u pitanju nastupi koje sam ja ugovorio", rekao je maneken za Blic.rs.

Bane Janković planira da se vrati u stan gde je živeo sa pevačicom, a u kojem su mu posle raskida ostale sve stvari: "Napustio sam naš zajednički dom i vratio se kod roditelja na Novom Beogradu". Bane ne krije da priželjkuje da obnovi ljubavnu vezu sa Kaćom, prenosi Blic.rs.

"Lagao bih kada bih rekao da ne bih voleo da se pomirim sa Kaćom. Dugo smo bili zajedno, planirali smo decu i porodicu... Teško mi je bez nje. Sve mi nedostaje", rekao je maneken i dodao: "Počeo sam da treniram, imam više vremena za drugove, posvetio sam se poslu, ali ništa nije isto... Vratiću se u stan u kom smo živeli čim se ona bude preselila u onaj koji je kupila, a koji se trenutno renovira", kaže Janković, koji ne krije da očekuje drugačiji rasplet:
 
"Ne mogu ništa da planiram jer ništa ne zavisi od mene. Katarinu volim kao prvog dana i tu se ništa nije promenilo. Odluka o raskidu je bila njena, a ne moja, tako da, kada bih se ja pitao, pomirili bismo se već danas", kaže maneken koji je sa pevačicom započeo vezu u rijalitiju "Farma“, u kojoj je ona pobedila.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>