Region

Svet

Ivan Ivanović pleše sa zvezdama: Tanja Bošković i Aleksandar Šapić gosti u studiju Prve! (Foto)

U 191. izdanju emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem, šarmantni  voditelj ugostiće učesnike spektakularnog šoua Ples sa zvezdama,  Tanja Bošković i bivšeg vaterpolistu Aleksandra Šapića.

Ivan Ivanović pleše sa zvezdama: Tanja Bošković i Aleksandar Šapić gosti u studiju Prve! (Foto)



Dve legende na jednom mestu! Dule Savić i Vlado Georgiev gosti Ivana Ivanovića (Foto)
Ivan Ivanović u studiju TV Prva ugostiće u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", dvoje učesnika trenutno aktuelnog takmičenja "Ples sa zvezdama", legendarnu glumicu Tanju Bošković i bivšeg vaterpolistu i sadašnjeg političara Aleksandra Šapića.



Tanja I Aleksandar razgovaraće sa jednim od najpopularnijih voditelja današnjice, o učešću u popularnom takmičenju, kao i koliko im teško padaju naporne probe i komentari strogog žirija. Otkriće najintresantnije anegdote iz svojih bogatih karijera, a Tanja će na oduševljenje publike i voditelja, otpevati pesmu "Nemoj da brigaš" iz kultnog filma "Balkan Ekspres". Specijalni muzički gosti su Aleksa Jelić, Tijana Bogićević i Dragi Jelić koji će predstaviti novi singl "Još jednom".



Nikako ne zaboravite da večeras od 21h budete uz TV Prva i uživate uz fenomenalne goste šarmantnog voditelja, koji će vas zabaviti, a možda i naterati da zaplešete sa njima.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>