Svet

Region

Eurosong 2014 obećava spektakl! Ovako će izgledati bina u Kopenhagenu (Foto)

Eurosong 2014. održava se po treći put u glavnom gradu Danske, a sudeći po najnovijim fotografijama bine i glavne nagrade, danas objavljenim, očekuje nas pravi spektakl kakav i dolikuje najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

Eurosong 2014 obećava spektakl! Ovako će izgledati bina u Kopenhagenu (Foto)



Eurosong 2014: Sergej Ćetković - Žao mi je što Srbija ne učestvuje, nadam se prolasku u finale! (Video)
Nekoliko najavnih fotografija kruži danas po društvenim mrežama kako bi zaintrigiralo maštu publike do početka spektakla, a od toga nas deli samo još pet dana. Očito je sve u Kopenhagenu spremno, delegacije zemalja su pristigle, glavna nagrada je tu, a pojedini komentari kažu da hala podseća na onu u Bakuu.

Eurosong 2014 sve bliže: Tijana Dapčević otputovala u Dansku! (Foto)
I dok se sa nestrpljenjem očekuje početak najveće muzičke manifestacije koja se ove godine održava od 6. do 10. maja (prvo polufinale je 6. maja, drugo 8. maja, a grand finale 10. maja), pogledajte neke od najavnih fotografija. 



Ovo će biti 59. izdanje Eurosonga koje se održava pod sloganom "Join us" (Pridruži nam se), a mlada Emeli De Forest sa pesmom "Only teardrops" omogućila je ubedljivom pobedom svojoj zemlji da treći put bude domaćin. Učestvovaće 37 zemalja, a takmičenje se održava u dvorani "B&W - Hallerne". Ujedno će ovogodišna Pesma Evrovizije biti najranije održano takmičenje još od 1998. godine, čije je finale bilo 9. maja.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Eurovision Song Contest

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>