Svet

Region

Rijana pozirala gola za naslovnicu časopisa (Foto)

Odmah nakon što je pozirala u toplesu za naslovnicu magazina Vogue, Rijana je se još jednom skinula, ovaj put za Lui magazin. Ona je slike podelila sa fanovima na Tviteru.

Rijana pozirala gola za naslovnicu časopisa (Foto)Rita Ora protiv Rijane na crvenom tepihu, crna ili bela haljina? (Foto)
Nakon što se pojavila na naslovnici brazilskog Vogue magazina, Rijana se skinula za još jedan časopis, a slike je podelila sa svojim sledbenicima na društvenoj mreži Tviter.

Ovo je samo još jedan od mnogo puta kada je Rijana pokazala da joj na telu može pozavideti poveći procenat žena na svetu. Da je svesna svog seksipila u svakom trenutku govori i to što je na njenoj zadnjici ostao trag kupaćeg kostima, ali ni ovaj detalj ne umanjuje činjenicu da je Rijana trenutno jedna od najpoželjnijih pevačica na svetu.

U prilog tome idu i komentari hiljada fanova koji su na Tviteru podelili svoje oduševljenje ovom fotografijom, ali i Rijanin zanosni pogled koji odiše samopouzdanjem. Evo i kako izgleda ova provokativna naslovnica.


Autor: A.K.
Foto: Twitter/Rihanna

Viber

Izvor: Svet Plus


>