Zdravlje

Ljubav

Seka Aleksić postala ambasador Humanitarne fondacije Novi Beograd (Foto)

Seka Aleksić je danas zvanično postala ambasador novoosnovane humanitarne fondacije Novi Beograd, koja ima za cilj da pomogne najugroženijima širom Srbije pod sloganom "Jednake šanse za sve".

Seka Aleksić postala ambasador Humanitarne fondacije Novi Beograd (Foto)



Pevačica je odlučila da postane deo projekta Humanitarne fondacije Novi Beograd "Budi human" i tako pomogne najugroženijima širom Srbije koji čekaju pomoć, a usto pozove i sve ljude širokog srca i dobre volje da krenu njenim stopama. Danas je Seka Aleksić još jednom ponosno podržala humanitarce i pozvala javnost da otvore svoja srca i priključe se fondaciji.

"Čast mi je i zadovoljstvo da sam upoznala ljude koji se bezgranično trude da pomognu ljudima kojima je pomoć najpotrebnija", rekla je presrećna Seka za naš portal, kojoj su zahvalnost za humanitarnost i velikodušnost preneli mnogi, na čelu sa predsednikom opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem.


Seka se takođe pridružila svojim kolegama, s kojima će 14. maja u sportskoj hali "Zorka" u Šapcu održati humanitarni koncert pod nazivom "Za Lanin prvi korak", sa početkom u 19 sati, za malu Lanu Jokić - trogodišnju devojčicu koja je prevremeno rođena sa cerebralnom paralizom i nakon brojnih terapija šansa da napravi prvi korak je specijalizovana dečija bolnica u Sent Luisu. Dodatne informacije potražite na sajtu budihuman.rs


Foto: budihuman.rs

Iako je poznata kao veliki humanitarac; već dugo ima sopstvenu humanitarnu fondaciju, a nedavno je i sav honorar od "Plejboja" u iznosu od 2.000 evra dala u humanitarne svrhe, Seka uvek prijatno iznenadi svojim velikodušnim gestovima koje se trudi da što češće čini. Sledite njen primer!

Autor: B.B.
Foto: Ilustacija/Screenshot Exkluziv/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>