Svet

Region

Dru Barimor uživa u ulozi majke. Ne treba joj dadilja, sve može sama

Zvezda Holivuda Dru Barimur porodila se pre samo nekoliko dana i na svet donela ćerkicu Frenki, a u svom prvom intervjuu istakla je da se odlično snalazi i da joj nije potrebna dadilja.

Dru Barimor uživa u ulozi majke. Ne treba joj dadilja, sve može samaPorodila se Dru Barimor, na svet donela devojčicu Frenki!
Glumica se porodila 22. aprila, a za magazin "Red" ispričala je koliko zapravo uživa u ulozi majke i istakla da joj nije potrebna pomoć dadilje, jer ima supruga Vila Koplemena koji joj u svemu pomaže.

"Svaki vikend smo zajedno. Sve sami radimo i nemamo potrebu da tražimo dadilju. Veoma me zanima kako će sve to funkcionisati sa drugim detetom", rekla je Dru i dodala da su se njeni razveli pre nego šro se rodila i da njen otac nikada nije bio dobar tata, pa joj je baš zato od izuzetne važnosti da bude dobra majka.

Tek sada kada se našla u ulozi majke, glumica drugačije doživljava situaciju. "Neshvatljivo mi je da neko može napraviti takav izbor u životu. Tek kad postanete roditelj i shvatite šta sve vaša deca trebaju od vas, to je prilično emotivno", zaključila je Dru.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/ Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>