Region

Svet

Sestra Marija Ristić jedva čeka da postane tetka: Noletova i Jelenina beba biće najvoljenije biće!

Mlađa sestra Jelene Ristić, Marija Ristić, otkrila je da je njenim roditeljima Veri i Miomiru sasvim svejedno hoće li im starija ćerka Jelena u oktobru podariti dečaka ili devojčicu.

Sestra Marija Ristić jedva čeka da postane tetka: Noletova i Jelenina beba biće najvoljenije biće!



"Presrećna sam, uzbuđena i odborojavam dane do Jeleninog porođaja", rekla je Marija Ristić za Blic ne skrivajući najlepše emocije koje ne gaji od trenutka kad je saznala za sestrinu trudnoću.

Novak Đoković postaje tata! Jelena i ja ćemo uskoro biti roditelji! (Foto)
Njeni i Jelenini roditelji, Vera i Miomir, nisu bili dostupni za komentar na vest o trudnoći mlađe ćerke jer više ne stanuju na staroj adresi budući da su, kako Blic saznaje, nedavno izdali stan za poslovni prostor i odselili se na drugi kraj Beograda, a nekadašnje komšije za porodicu Ristić imaju samo reči hvale.

Novak Đoković i Jelena Ristić vežbaju jogu sa kućnim ljubimcima (Foto)
"Jelena i njena sestra Marija su pred našim očima iz dobre dece izrasle u divne devojke i mi smo srećni što smo imali takve komšije. Njihovi roditelji su plemeniti ljudi, šta reći osim da su celokupno izuzetno dobra porodica. Čuli smo da je Jelena u drugom stanju i želimo joj lepu trudnoću i porođaj, kao i veliku porodicu sa Noletom", rekla je gospođa koja stanuje u nekadašnjoj stambenoj zgradi koju je delila sa porodicom Ristić.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/marier011

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>