Region

Svet

Region

Iva Štrljić: Mog tatu žene i dalje jure, ponosna sam na njega!

Iva Štrljić veoma je ponosna na svog tatu Milana koji i dalje važi za velikog zavodnika među ženskim delo, populacije. Glumica otkriva, da joj jako imponuje kada njene drugarice prokomentarišu kako ima zgodnog tatu.

Iva Štrljić: Mog tatu žene i dalje jure, ponosna sam na njega!



Iva Štrljić javno isprozivana: Folirant koji priča o unutrašnjoj lepoti, a sva se namontirala!? (Foto)
Glumica otkriva kako je veoma ponosna na svog oca, kako zbog zavidne glumačke karijere, tako i zbog odličnog izgleda. Iva Štrljić dodaje kako je njen otac i dalje omiljen među ženama.

"On je uvek bio obožavan među ženama, pa pretpostavljam da je to i danas tako jer muškarci sa godinama dobijaju na šarmu. Nije loše imati zgodnog tatu", rekla je kaže Iva za “Blic” i priznaje da se nada da će uskoro naći osobu za ceo život:

"Mislim da se ljubavlju sve rešava, ali danas je malo odanosti i lakše se rastajemo nego što se upoznajemo. I dalje sasvim čisto i čak pomalo detinje želim da verujem u onaj sigurni zagrljaj muškarca koji nema rok trajanja. Uostalom, pravi muški zagrljaj nikad nije lako kvarljiv i uvek nas pridrži da mu ne iskliznemo. Ne znam da li verujem u brak, ali verujem u jedan određeni “zagrljaj zauvek”. Jedva čekam da me neko zagrli.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Iva Strljic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>