Region

Svet

Zorica Brunclik otkrila da Vesnu Zmijanac voli najviše na svetu!

Zorica Brunclik gostovala je sinoć u emisiji Iz profila na televiziji Grand, u kojoj je sa autorkom emisije Vesnom Milanović otvoreno govorila o svom odrastanju, tinejdžerskim danima, kao i braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Zorica Brunclik otkrila da Vesnu Zmijanac voli najviše na svetu!Zorica Bruncilk: Oduvek sam privlačila pažnju, to mi nikad nije smetalo!
Zorica Brunclik otvorila je dušu sinoć u emisiji "Iz profila" i Vesni Milanović ispričala najintimnije detalje iz svog života. Pričala je o svojim roditeljima i veoma teškom i siromašnom detinjstvu koje je imala, kao i nestašlucima koje je priređivala tokom tinejdžerskih dana. Kada su se dotakle braka sa Kemišem, Zorica je voditeljki rekla kako svoju koleginicu Vesnu Zmijanac voli najviše na svetu i kako će joj biti ceo život zahvalana, zato što se razvela od tako divnog čoveka.

" Vesnu Zmijac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi", izjavila je Zorica.

Autor: J.B.
Foto: Scrennshot Pink TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>