Region

Svet

Saša Popović uvodi rok muziku na Grand televiziju!

Direktor Grand produkcije Saša Popović, ne krije zadovoljstvo što emisije i šou-programi koje vode popularni pevači narodne muzike na novom kanalu, zasad izazivaju najviše pažnje, a vlasnik televizije otkriva i to, da će uskoro uvesti i rok muziku.

 Saša Popović uvodi rok muziku na Grand televiziju!



Željko Mitrović ukida emisije Granda: Gledaoci zaslužuju kvalitetniji program!
Neprekidna zabava, muzika i šala i 24 sata estrade stigli su sa nove “Grand televizije” koja je nedavno počela sa radom. Emisije i šou-programi koje vode popularni pevači narodne muzike zasad izazivaju najviše pažnje, a Saša Popović direktor je “Grand produkcije”, u okviru koje je još jednom dokazao da potpuno opravdano nosi nadimak “doktor za šou-biznis”.

"Zasad gledamo da programsku šemu stabilizujemo u segmentu gde smo najbolji, a to je svakako estrada i folk muzika. Nakon toga, polako ćemo preći i na pop i rok muziku, kojom ćemo se podjednako ozbiljno baviti kao što to činimo i sa folk melosom. Inače, ja sam rođen u vreme kada su se slušali “Petersi” i Elvis Presli, tako da sam naklonjen evergrinu, ali i domaćoj pop i folk muzici", rekao je Saša i dodao da se televizija Pink i Grand dosta razlikuju, zbog čega je i došlo do razdvajanja:

“Grand” na “Pink televiziji” ima četiri emisije sa ogromnim rejtingom koje, kadae sve sabere, imajusedam-osam sati programa. I to je, po svemu sudeći, narodu malo. Odgovoriću na vaše pitanje time što ću vam reći da gledaoci jednostavno traže još. Zato smo i pokrenuli sopstveni kanal koji osim što 24 sata dnevno emituje zabavu, ima devet sati programa uživo i toliko direktnog kontakta sa gledaocima. “Grand televizija” je jedini kanal koji je putem interneta, striminga, kabla, Jutjub kanala otvoren u celom svetu", zaključio je direktor televizije Grand.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Oksana Toskić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>