Region

Svet

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Nikola oduševili žiri, dobili četiri desetke!

Učesnici šoua Ples sa zvezdama Lena Bogdanović i njen plesni partner Nikola Tomašević  svojim plesom kontempo, oduševili su žiri, koji je prvi put od početka takmičenja pokazao četiri desetke.

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Nikola oduševili žiri, dobili četiri desetke!Ples sa zvezdama: Ivan Mihailović i Marija rumbom otvorili večerašnje takmičenje!
Lena Bogdanović i njen partner Nikola Tomašević svojim plesom oduševili strogi žiri u takmičenju Ples sa zvezdama, koji je ovog puta imao samo reči hvale za njihov nastup, a kao rezultat dobro pokazanih plesnih koraka dobili su četiri desetke, najviše ocene koje su po prvi put od početka takmičenja dodeljene nekom plesnom paru.

"Imam veliki problem, Lena ti si sve bolja i bolja", rekao je Alksandar, dok su i ostali članovi žirija bili složni sa komentarom najstrožijeg sudije. Lena Bogdanović i Nikola Tomašević plesali su kontempo, a što se tiče njihovog odnosa kažu da on ide uzlaznom putanjom, kao i da se sve bolje slažu, ali i da se dosta svađaju.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus


>