Svet

Region

Kim Kardašijan i Kanje Vest prave čak tri proslave venčanja

Kim Kardašijan i Kanje Vest su izgleda toliko prepunjeni ljubavlju jedno za drugim da im jedna proslava venčanja nije dovoljna. Naime, budući bračni par planira čak tri proslave.

Kim Kardašijan i Kanje Vest prave čak tri proslave venčanjaKim Kardašijan u tajnosti obišla dvorac u Parizu u kom će se venčati?! (Foto)
Kanje Vest i Kim Kardašijan najavljuju venčanje godine, koje će se odigrati u Francuskoj, ali pošto su saznali da će verovatno imati problema sa papirima u Americi ako se samo u Parizu venčaju, par je odlučio da se venča čak tri puta. Jednom u Južnoj Kaliforniji, a dva puta u Francuskoj.

"Iako Amerika svojim državljanima priznaje venčane papire iz Francuske, papirologija vezana za proceduru zna da bude prava noćna mora. Pa će se par osiguati tako što će da se venčaju prvo u Južnoj Kaliforniji", rekao je izvor blizak paru.

Tu nije kraj njihovih muka, jer zakon u Francuskoj nalaže da ako žele da im brak bude punovažan jedan partner mora najmanje 40 dana uoči svadbe da boravi u Francuskoj, iako reper ima stan u Parizu on tamo provodi jako malo vremena.

Autor: A.K.
Foto: Instagram/Kim Kardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>